El musical comença a caminar

Aquest cap de setmana hem estat treballant amb els solistes i els ballarins. Ha estat una gran experiència que hem compartit els alumnes, pares i profes que hem estat treballant els dos dies en el muntatge de COM SONA L'ESO: EL MUSICAL. Des del grup de profes que hem estat treballant amb aquestos alumnes tot el cap de setmana volem donar-los la nostra més sincera enhorabona per treball que han fet, la seua capacitat de superació i la boníssima predisposició amb la que han encetat aquest complex projecte que enguany durem a terme.

Si abans ja intuíem en els nostres caps que COM SONA L'ESO: EL MUSICAL tenia molt bona pinta, amb el treball d'aquest cap de setmana totes i tots els qui hem estat allí estem segurs que anem a fer una cosa MOOOLT BONICA.

Au, amics i amigues, avant. Amb més força encara hem d'encarar el repte que ens hem proposat.

Salut, música i bona companyia.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

Twitter

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: