Projecte artístic Sients Buits

photo

Des de fa uns anys, la intenció de les nostres obres és donar-li protagonisme al nostre gran cor. Si a l’obra de l’any passat va tindre el paper de protagonista, enguany acapararà tos els personatges, és a dir, dos: ELLA i ELL.

La nostra història no és una història, en tant que no segueix l’esquema de narració tradicional amb un inici, un desenvolupament i desenllaç final. És una història d’històries i no n’és cap.
Al llarg de tretze cançons, el diàleg entre els protagonistes ens contarà tot i res, amb la simple (o complexa) finalitat de fer-nos arribar les diferents sensacions de les converses variades de dues persones que es troben en un autobús inter-urbà de matinada. Els textos provenen de diverses obres de teatre del dramaturg Emilio Encabo seleccionades i organitzades per Com Sona l'Eso per tal de crear l'ambient íntim i profundament humà de l'obra Seients Buits.

L’escenari estarà dividit en dos i al mig apareixerà el grup de moda: Seients buits, que interpretaran els seus grans èxits, acompanyats d'alumnes cantants. A l'esquerra, mig cor interpretarà un personatge (ELLA) i a la dreta, l’altra meitat del cor interpretarà l’altre personatge (ELL). Per tot açò, l’aspecte dramàtic, si l’any passat ja adquiria importància, enguany és cabdal. Les grades estaran conformades per micro-escenes de cinc persones que dramatitzaran les cançons, mostrant-nos tot un univers fractal d'emocions.

Mentre ocorren tots aquests quadres a les grades, al davant hi haurà l’escenari amb els i les ballarins/es solistes.

Seients Buits és una obra oberta, de diferents lectures que parla dels protagonistes, dels intèrprets, del públic...

Ací teniu una llista de reproducció amb totes les cançons.

I ací una altra llista amb les coreografies que interpretarà el cor.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

July 2024
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: