LA LÍNIA INVISIBLE

Companyia, ja ha nascut la criatura. El nom ja el teníem triat i era conegut per totes i tots: LA LÍNIA INVISIBLE.

Com sempre que es fa una criatura amb estima, el procés ha estat bonic, intens i ple de plaer. Hem gaudit molt. No sabem a qui s'assembla, però sabem segur que té cosetes de totes i tots els qui haveu participat en el projecte.

No ho podem negar...és cagadet a vosaltres.  

Les ties i tios de la criatura també estan molt contents i emocionats amb ella: El tio AUXILI, el Tio EL DILUVI, la tia ANNA MILLO, el tio SMOKING SOULS, la tia FÚMIGA i els tios DESIGUALES.

Si voleu conéixer-la, i compartir-la, ací us deixem els enllaços:

SPOTIFY

YOUTUBE

APPLE

ENHORABONA!!!!!!!!!!!!!!!

La història que ens explica La línia

 
 Joan és un adolescent que està enamorat secretament de la seua veïna Sílvia. Mentrestant, aquesta escriu a la seua amiga Paula sobre el difícil moment vital en què es troba. Paula, en canvi, es troba feliç i pletòrica a Berlín. Però això fa que son pare David trobe cada dia la casa buida i trista sense la seua estimada filla. Llum, la germana de David i tia de Paula, es passa el dia desitjant fugir del treball i tornar a casa a seguir escrivint la seua novel·la i poder, així, retrobar-se amb el protagonista: El Caminant. Aquest, dins del llibre, es troba en un moment difícil i fràgil. Després de llegir aquesta novel·la, Joana li diu al seu amant Marc que l'últim dia que passaren junts va ser el millor de la seua vida. Després trobarem Marc parlant amb sa mare per explicar-li com va l'embaràs de la seua parella Sandra. Finalment, Teresa, la mare de Marc, li canta una cançó de bressol a Lluís, el seu net.
 
 
La línia invisible ens parla d'una línia que uneix tots aquests personatges per damunt d'espais i temps. Una línia que els manté units malgrat les distàncies emocionals o físiques que, aparentment, els separen. I és aquesta línia la que els fa optimistes, esforçats i humans perquè la comunicació sempre ens transcendeix. 
Perquè adreçar el nostre pensament a una tercera persona és, probablement, el que ens fa realment humans.

Quin és el projecte "La línia invisible"?

Com Sona l'Eso s'adapta a la realitat actual i planteja un nou repte artístic a la comunitat educativa: la gravació d'un àlbum conceptual amb la finalitat de pujar-lo a Spotify. Ja que la situació no ens permet trobar-nos físicament i fer el que ens agrada (actuar), CSE llança un projecte diferent que s'adapta al difícil moment que estem vivint però que, alhora, ens permet continuar units, com sempre, mitjançant l'art.

La línia invisible és el títol de l'àlbum i compta amb 9 cançons cantades per 9 personatges diferents. Cada institut treballarà aquestes cançons amb el seu alumnat amb llibertat: el professorat triarà els grups i la manera amb els quals treballarà. Diversos grups ens estan confirmant la seua participació en la gravació final (segones veus, etc): anirem informant-vos properament.

L'objectiu del projecte és viure aquestes cançons, connectar amb els personatges que les canten i gravar-les (àudio). Amb les gravacions dels centres educatius construirem un àlbum que segur demostra la tesi de l'àlbum: l'altre és el que ens fa humans.

Vos convidem a fer el pas de convertir-vos en un personatge i cantar les cançons com ho faria eixe ell/a: sentint el que sent.

També vos convidem a fer vostre aquest material que Com Sona l'Eso ha creat: animeu-vos a generar coreografies, versions, solistes, còmics, altres històries connectades, arranjaments Orff, arranjaments per a Ukelele, grups de rock,etc. Tot és benvingut! Utilitzeu la vostra creativitat per fer d'aquest projecte un projecte encara més gran.

És el nostre desig que aquest material servisca no només per a classe de música sinó que la trascendisca i arribe a tot el món.

Però, sobretot, que servisca per ajudar-nos a ser una mica més feliços i felices.

 

 

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

June 2024
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: