No a la supressió de les activitats extraescolars

COM SONA L'ESO
PROJECTE MUSICAL I EDUCATIU
Davant l'allau de centres que estan prenent la mesura de suprimir totes les activitats extraescolars i complementàries que realitzem als nostres centres públics, l'organització del projecte musical i educatiu COM SONA L'ESO vol manifestar el seu descontent i desaprovació davant esta mesura.

CSE compleix enguany tretze anys i Conselleria no s'ha interessat mai en conéixer el projecte, ben al contrari, la seua postura ha estat la d'ignorar-nos i silenciar-nos. És per això que no té cap sentit no participar enguany en la trobada com a mesura de protesta.

L'avantatge de voler i poder mantindre l'autonomia davant qualsevol institució ens ha fet créixer com a projecte capdavanter en innovació i educació artística a nivell europeu. Si mirem enrere, podem estar-ne orgullosos i orgulloses d'haver capejat molts temporals. I és que CSE ja fa anys que lluita per la qualitat de l'ensenyament públic. Per posar un exemple, recordem la trobada a Barcelona l'any 2007, quan les nostres samarretes lluïen el següent lema:

PER UNA EDUCACIÓ ARTÍSTICA I DE QUALITAT.

DEDICADA ALS POLÍTICS SORDS.

No oblidem on estem i com hem arribat, companyes i companys. A base de molt d'esforç, de moltes hores de dedicació i de molta confiança en allò que fem i creiem. No ens cal més recompensa que la satisfacció del resultat d'un treball ben fet. I això és l'escola pública.

CSE és una prolongació del treball que es realitza a l'aula de música. El professorat que ens impliquem en este projecte l'incloem dins el nostre currículum i és una activitat que ve aprovada en la PGA d'inici de curs, la qual cosa hauríem de respectar pel bé de l'alumnat i el poble trobador implicat ( en el cas d'enguany, Sant Carles de la Ràpita ) que ja s'han compromés. Recordem que estem parlant d'una convivència de tres dies amb mil alumnes i tot el desplegament d'infraestructures que això suposa, tenint en compte que la trobada s'autofinança pel propi alumnat, sense cap ajuda econòmica de cap conselleria.

No saben els nostres companys que han decidit mesurar així les protestes el que costa poder muntar cada trobada i trobar una ciutat o poble que vulga fer-se'n càrrec. Prendre esta mesura és una falta de respecte al conjunt de companys docents que portem treballant una trobada rere l'altra sense parar-nos quasi ni a mirar enrere i assaborir cada trobada que passa. Sempre buscant la innovació i cercant nous reptes per dur a terme amb el nostre alumnat en cada edició.

I per si algú no ho sap encara, CSE és un projecte educatiu integrador de totes les disciplines que s'aprenen dins i fora de l'aula. Enguany hem creat un musical i portem molt de temps treballant per tal que isca el millor possible. Un musical on es canten totes aquelles vivències amb les qual l'alumnat conviu però que de vegades no veu. Si trobeu que la mesura correcta és privar el vostre alumnat de conviure en l'ambient de CSE enguany, l'estareu privant d'una experiència irrepetible. Cada trobada és diferent d'una altra i cada any ve un alumnat diferent. Encara que repetisquen l'experiència, res és igual... Reflexioneu sobre esta mesura i parleu amb el vostre alumnat, pel futur d'una educació digna i de qualitat.

El dia que acabem amb totes les activitats haurem acabat amb tot. Podran carregar-se la primavera, però mai podran arrencar totes les flors. Companys i companyes, enguany, amb més força que mai hem d'alçar la veu per construir un món millor.

Des de l'organització volem comunicar a tots aquells centres que s'han inscrit a la tretzena edició de CSE i han rebut el material, que no el poden tornar. S'ha d'abonar l'import corresponent. Açò és un projecte seriós en el qual tenim empreses compromeses i gent implicada per a què tot funcione amb la correcció que es mereix.

Salutacions cordials,
Conjunt de professorat organitzador de la trobada CSE

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

July 2024
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: