Assaig de la banda CSE-2012 a El Verger (Marina Alta)

El passat dissabte, 24 de març va tindre lloc al Verger, a la comarca de la Marina, el primer assaig dels músics integrants de la banda COM SONA L'ESO 2012. Enmig d'un bon ambient, el treball que poguérem fer va ser molt interessant: la sonoritat de la banda, que enguany és més reduida, va guanyar en flexibilitat i matissos i les composicions i arranjaments del Musical que ha fet el company Jordi Villarroya sonaren molt, però que molt be.
Volem agrair l'esforç que feren els músics, pares i professors que hi assistiren a l'assaig. Cal destacar la gran implicació dels músics de la banda. La pràctica totalitat dels músics que eren de molt lluny, uns 50 dels 80 músics de la banda d'enguany, estigueren treballant de valent. La resta de músics va disculpar la seua no assistència per ser d'instituts molt llunyans (Castelló de la Plana i Catalunya)

Un pas més cap a la Trobada. La propera cita serà l'assaig amb els solistes que farem el proper dijous sant a Benicàssim.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

Twitter

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: