Projecte artístic Sients Buits

photo

Des de fa uns anys, la intenció de les nostres obres és donar-li protagonisme al nostre gran cor. Si a l’obra de l’any passat va tindre el paper de protagonista, enguany acapararà tos els personatges, és a dir, dos: ELLA i ELL.

La nostra història no és una història, en tant que no segueix l’esquema de narració tradicional amb un inici, un desenvolupament i desenllaç final. És una història d’històries i no n’és cap.
Al llarg de tretze cançons, el diàleg entre els protagonistes ens contarà tot i res, amb la simple (o complexa) finalitat de fer-nos arribar les diferents sensacions de les converses variades de dues persones que es troben en un autobús inter-urbà de matinada. Els textos provenen de diverses obres de teatre del dramaturg Emilio Encabo seleccionades i organitzades per Com Sona l'Eso per tal de crear l'ambient íntim i profundament humà de l'obra Seients Buits.

L’escenari estarà dividit en dos i al mig apareixerà el grup de moda: Seients buits, que interpretaran els seus grans èxits, acompanyats d'alumnes cantants. A l'esquerra, mig cor interpretarà un personatge (ELLA) i a la dreta, l’altra meitat del cor interpretarà l’altre personatge (ELL). Per tot açò, l’aspecte dramàtic, si l’any passat ja adquiria importància, enguany és cabdal. Les grades estaran conformades per micro-escenes de cinc persones que dramatitzaran les cançons, mostrant-nos tot un univers fractal d'emocions.

Mentre ocorren tots aquests quadres a les grades, al davant hi haurà l’escenari amb els i les ballarins/es solistes.

Seients Buits és una obra oberta, de diferents lectures que parla dels protagonistes, dels intèrprets, del públic...

Ací teniu una llista de reproducció amb totes les cançons.

I ací una altra llista amb les coreografies que interpretarà el cor.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

Twitter

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: