Projecte artístic

Al Frankenstein original, Mary Shelley creava un Dr. Frankenstein que creava una criatura a base de pedaços d’altres persones. La creació de la creació: un joc de metacreació que serveix de base al nostre Frankenstein a la platja.

El Dr Frankenstein crea el monstre a partir de pedaços provinents de diferents persones. De la mateixa manera, i encara que es tracta d'una obra original de CSE, Frankenstein a la platja està creada a partir de mil-i-una referències. Estem davant d’una obra que tracta de la creativitat, de la relació ficció-realitat i de la necessitat de la ficció per a viure (i per tant de l’art: teatre, dansa...)

Però sobretot, la nostra obra parla de música i de filosofia. El Frankenstein del CSE està farcit de frases musicals i filosòfiques que fan referència a la complexitat i riquesa dels dos móns.

La música i la filosofia com a poderoses eines d'autoconeixement però també de transformació.

I tot això en un marc d'humor on defensem el riure, la bogeria i l'absurd com a eines artístiques totalment vàlides per tractar temes profunds.

 

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

Twitter

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: