Resultat del V Concurs de Disseny

Des de l’organització Com Sona l’ESO, us fem saber que el jurat encarregat de triar el disseny guanyador per a la XVIII trobada, ha acordat deixar desert el premi, donat que considera que cap dels treballs presentats complix els requisits tècnics i estètics esperats.


Malgrat això, tant per part de l’organització com per part del jurat, volem agrair a tots els participants l’interès mostrat i vos animem a participar en properes edicions.

Bases del concurs

General

L’associació COM SONA L’ESO convoca el V CONCURS de DISSENY amb l’objectiu d’apropar aquest projecte musical als estudiants de secundària, batxillerat i universitat i posar en valor les seues habilitats creatives. El disseny guanyador esdevindrà la imatge de la Trobada i serà emprat en diversos materials, com ara les samarretes (tirada mínima de 4000).
També tindrà presència a la web www.comsonaleso.com

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

Twitter

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: