BASES COM BALLA

Enguany us volem proposar una nova proposta per a les nits del COM SONA L'ESO.

Es tracta de COM BALLA L'ESO. En ella, l'alumnat, en individual, parelles o grups pot preparar una coreografia, enregistrar-la i enviar-nos-la. D'entre totes les enviades un jurat en triarà unes quantes per ser interpretades en directe una de les nits del COM SONA L'ESO. Ací podeu llegir-ne les bases:

BASES DEL CONCURS “COM BALLA L’ESO 2024”

1- El concurs consisteix a triar actuacions perquè s’interpreten en directe al “Com Sona l’ESO 2024”, dintre de les activitats de nit de la Trobada que, enguany, es realitzarà a Altea.

2- Podrà formar part de les actuacions qualsevol alumn@ que participe en la Trobada “Com sona l’ESO 2024” amb el seu institut.

 

3- Per a participar caldrà omplir un formulari. Aquesta tasca la realitzarà únicament el/la professor/a de música coordinador/a de la Trobada al vostre institut, i serà ell/ella qui remetrà aquest full a l’organització de la Trobada.

4- Per poder-se presentar cal enregistrar una coreografia en un vídeo (amb la màxima qualitat possible) i enviar-nos també la música en un format d’àudio amb la màxima qualitat possible.

5.-La participació pot ser individual, en parella o en grup.

6- El vídeo haurà d’estar necessàriament penjat a la xarxa, podent utilitzar-se youtube, vimeo, o qualsevol altre servei d’allotjament de vídeos. Recomanem que, en el moment de penjar el vídeo a Internet, es desactive l’opció de posar comentaris.

7- És fonamental enviar l’enllaç al vídeo (http://....) en la fitxa quan es realitze l’inscripció. Si es tracta de parella o grup, apareixerà el nom dels/de les participants en una sola fitxa.

8- Fins el 25 de març es rebran els vídeos participants. Aquest 25 de març serà la data límit per inscriure’s. Els vídeos es publicaran al blog comballaleso.blogspot.com a mesura que es vagen rebent.

9- Els grups finalistes interpretaran “en directe” la coreografia que han enregistrat acompanyats/des de l’àudio (que ha de tindre màxima qualitat de so) i en un escenari de mesures 10 x 8 metres.

10- El professorat serà el responsable d’arreplegar i guardar el full d’autorització corresponent als drets d’imatge. Una vegada es confirme que tot està correcte, els/les participants quedaran acceptades. Si en un grup, qualsevol dels components no ha estat autoritzat, se suposa que no pot participar en la trobada, i per tant, això afectarà a tot el grup, que no podrà actuar en Com Balla l’ESO.

11- Si teniu dubtes i/o preguntes sobre aquest concurs, dirigiu-se al vostre professor/a. Ells us ajudaran o contactaran amb l’organització de la Trobada per fer qualsevol consulta.

12.- L’organització designarà un jurat encarregat de triar les actuacions finalistes. El veredicte del jurat no es pot apel·lar. L’organització de la Trobada COM SONA L’ESO es reserva el dret a modificar alguna de les bases en qualsevol moment.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

June 2024
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: