Resultat de la primera fase

COS ACTORAL/VOCAL

Us donem l’enhorabona: tots i totes teniu unes veus precioses i potents. Malauradament, ens hem de centrar en les necessitats concretes dels personatges de l’obra d’enguany i, atenent a aquestes característiques, convoquem les següents persones a la segona fase de les proves de selecció vocal/actoral.

AIDA FERNÀNDEZ
ALBA SIQUIER
ALEJANDRA MELÉNDEZ
CARLA NÚÑEZ
CRISTINA MORENO
DIANA BEORTEGUI
GUILLEM BLANCH
JUAN JOSÉ TUR
LAIA PIZÀ
LAURA RUIZ
MARIA ABENZA
MARIA EXPÓSITO
MARIA MONTILLA
ÒSCAR JUÀREZ
ROCIO BRIET

Aviat penjarem ací les instruccions perquè us prepareu la segona fase. El material musical el farem arribar als vostres professors/professores. Recordeu que la prova tindrà lloc a l’Ies Violant de Casalduch el dia 16 de desembre al matí. En uns dies penjarem l’organització horària de la prova.

Com que les proves seran en grups de tres, és fonamental que si algú/na de vosaltres no hi pot assistir avise amb antelació per poder solucionar-ho. Demaneu al vostre professor/a que avise a l’organització al més aviat possible.

Moltíssimes gràcies per presentar-vos-hi i per tenir unes veus tan boniques (i voler-les compartir).

 

COS DE BALL

L'organització del CSE està molt satisfeta perquè ens heu fet cas i heu participat massivament en la primera fase. Cosa que ens alegra moltíssim.

Però és tal la quantitat de vídeos enviats que ens obliga a endarrerir uns dies la publicació de les persones que passen a la fase presencial.

Sabem que esteu ansiosos i ansioses per saber qui passa a la segona fase i us demanem una mica de paciència: dijous a la nit publicarem el resultat.

Ens sap greu fer-vos esperar...

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

Twitter

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: