BASES COM CANTA

Obrim  el termini de preinscripció d'un clàssic en la Trobada, el COM CANTA L'ESO.

L'alumnat participant es pot enregistrar cantant una cançó, i de tots els vídeos rebuts, un jurat en triarà uns quants per actuar una de les nits de la Trobada amb un grup de músics en directe!!!! Ací us deixem les bases. 

 

BASES DEL CONCURS “COM CANTA L’ESO 2024”

1- El concurs consisteix a triar als/les participants que actuaran cantant en directe al “Com canta l’ESO 2024”, que es realitzarà dins de les activitats de nit de la Trobada Com sona l’ESO a Altea.

2- Podrà participar qualsevol alumn@ que participe en la Trobada “Com sona l’ESO 2024” amb el seu institut.

 

3- Per a participar caldrà omplir un formulari. Aquesta tasca la realitzarà únicament el/la professor/a de música coordinador/a de la Trobada a cada institut, i serà ell/ella qui emplenarà i enviarà aquest full a l'organització de la Trobada.

4- Podeu participar enregistrant un vídeo cantant qualsevol cançó amb l’acompanyament d’un Karaoke o amb l’acompanyament d’un piano, guitarra o altre instrument. La participació és individual.

5.- El vídeo es pot enregistrar utilitzant una càmera de vídeo, mòbil, webcam...

6- El vídeo haurà d'estar necessàriament penjat a la xarxa, podent utilitzar-se youtube, vimeo, o qualsevol altre servei d'allotjament de vídeos. Recomanem que, en el moment de penjar el vídeo a Internet, es desactive l'opció de posar comentaris.

7- És fonamental enviar l’enllaç al vídeo (http://....) en la fitxa quan es realitze l’inscripció.

8- El 29 de febrer de 2024 serà la data límit per inscriure’s (recordeu que qui fa la inscripció és la/el profe responsable).

9.-Els vídeos es publicaran al blog comcantaleso.blogspot.com a mesura que es vagen rebent.

10- El professorat serà el responsable d’arreplegar i guardar el full d’autorització corresponent als drets d'imatge. Una vegada es confirme que tot està correcte, el/la participant quedarà acceptat/da.

11- Si teniu dubtes i/o preguntes sobre aquest concurs, dirigiu-se al vostre professor/a. Ells us ajudaran o contactaran amb l’organització de la Trobada per fer qualsevol consulta.

12.- L’organització designarà un jurat encarregat de triar els finalistes. El veredicte del jurat no es pot apel·lar. L’organització de la Trobada COM SONA L’ESO es reserva el dret a modificar alguna de les bases en qualsevol moment.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

June 2024
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: