Resultat final de les proves de selecció

Ja tenim clar el repartiment de M1S1M. Ens ha costat molt perquè realment qualsevol de vosaltres podríeu fer-ho perfectament. Però només hi ha 6 rols!

Esperem que la sessió de treball us resultara divertida, interessant i profitosa. Teníem l'objectiu de crear un clima de treball agradable i de fer-vos sentir bé i cuidats: sou molt importants per a nosaltres.

No només va ser, esperem, una experiència profitosa per a vosaltres. Per a nosaltres també ho va ser. I molt. Ens donàreu l'oportunitat de poder veure i escoltar per primera vegada a Júlia, a Ric, a Carles, a Anne, a Aki, a EB... Això és un regal preciós que ens heu fet. I volem donar-vos les gràcies.

També volem agrair el professorat i famílies que han acostat als xicons i xicones que s'hi presentaven. I especialment a l'alumnat que ha viatjat fins Benicàssim amb tanta il·lusió i ganes. I amb tant de talent.

I, ara ja, ací teniu el repartiment de M1S1M per a l'obra del CSE-2016. Enhorabona!

AKI: Laia Pizà
JÚLIA: Annabel Garcia
ANNE: Alejandra Meléndez
RIC: Genís Ruiz
CARLES: Ignasi Solé
E.B.: Maria Montilla

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

Twitter

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: