Bases de les proves per al Cos de Ball

Ací teniu les bases per formar part del Cos de Ball de M1S1M

 

1.Aquesta prova serà per optar a formar part del COS DE BALL del projecte COM SONA L'ESO 2016 a València. Serà el jurat designat per l'organització de la Trobada CSE qui triarà als/les alumnes que hi formaran part.

2. Hi podrà partipar qualsevol alumne/a que participe en la Trobada CSE2016 amb l'institut on està matriculat.

3.Per a participar-hi caldrà omplir una fitxa de participació amb totes les dades de l'alumne participant i l’enllaç del vídeo i enviar-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquesta fitxa serà emplenada i enviada pel professor/a de música responsable d'organitzar la participació del vostre institut en la Trobada CSE-2016 (l’alumne mai no enviarà directament el full d'inscripció: en aquest cas no serà acceptat). El professorat serà el responsable també de recollir el full d'autorització corresponent als drets d'imatge. Una vegada es confirme que tot està correcte, el/la participant quedarà acceptat/da. 

4.La participació és individual.

5. El procediment de selecció tindrà dues fases.

1a fase:

-La primera fase es farà online: per poder-s'hi presentar, caldrà enregistrar-se en vídeo ballant un tema lliure.

-El vídeo es pot enregistrar utilitant una càmera de vídeo tradicional, webcam, mòbil... i haurà d'estar necessàriament penjat a la xarxa, podent utilitzar-se youtube, vimeo o qualsevol altre servei d'allotjament de vídeos.

-El termini per rebre els vídeos començarà el dia 26 d’octubre i finalitzarà el dia 20 de novembre de 2015

-Els/les participants seleccionats/des per passar a la segona fase es faran públics el dia 27 de novembre de 2015 en la nostra web: www.comsonaleso.com

2a fase:

-La segona fase serà presencial. 

-La informació sobre aquesta segona fase serà facilitada en el seu moment als alumnes que han superat la primera prova.

-En finalitzar aquesta segona fase, es faran públics els i les alumnes escollts/des a www.comsonaleso.com 

-Els veredictes del jurat no es poden apel·lar. L'organització de la trobada COM SONA L'ESO es reserva el dret a modificar alguna de les bases en qualsevol moment.

-Podeu consultar qualsevol dubte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Nota: els i les alumnes triades s'hauran de comprometre, en la mesura que siga possible, a assistir als assaigs previs a la Trobada, que es faran sempre en horari extraescolar, caps de setmana i/o festius.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

Twitter

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: