Instruccions segona fase de la prova actoral

La segona fase de la prova per pertànyer al Cos Actoral del CSE-2015 es durà a terme el proper 20 de desembre a l'Ies Violant de Casalduch de Benicàssim en dos torns: 10-12h i 12-14h. La prova consistirà en una part individual i una part col·lectiva.

 

1r grup: 10-12h

2n grup: 12-14h

 

TEXT

 

TEXT

Clàudia Navalón

A

Carlota Moreno

A

Iván Checa González

B

Mònica Martínez

B

Isabel Sanmiguel

C

Arnau Bas

C

Jordi Caballer

A

David Albors

A

Rosa Prades

B

Elena Francés

B

Zaira Cruz

C

Nicolau Ortiz

C

Jorge Tàrraga

B

Marta Mahiques

A

   

David Colomer

B

 Part individual:

A) Recitar el següent poema d'Anna Montero. No ha de ser de memòria. L'alumne/a tindrà el text a la vista.

escric ara el teu nom
sobre el rompent
d'aquest mur que em travessa.
escric el teu nom obstinadament
mentre al lluny la ciutat desperta
i sota l'asfalt ressona l'onada.
escric el teu nom sobre aquest mur
que el temps ha alçat paraula a paraula
mentre espere la teua arribada
i el pas de la llum d'una claredat
a l'altra

B) Dramatitzar el text de la primera fase (de memòria)

D: No ho sé. Hi ha una altra opció? Ja està fet: no podem tornar enrere. Ja sé que seria millor que mai no haguera ocorregut. Ja sé que això seria el millor per a vosaltres i per a mi i que és una merda haver arribat a açò. Vosaltres em teniu por, jo us tinc por a vosaltres. No tornarem a dormir tranquils però igual aquesta alerta ens ajuda a no oblidar, a recordar que cada vegada que una cosa així ocorre tots ens embrutem una mica, tots perdem, tots empitjorem i cada vegada és més difícil conciliar la son. Si seguim així acabarem sent un poble d'insomnes. Com voleu que continuem dormint igual després del que ha passat?

Part col·lectiva:

Consistirà en una escena amb diferents textos (A, B i C). Cada alumne/a té atorgat un text concret (mireu el quadre) i el dramatitzarà en escena juntament amb diferents companys/es. Cal que el duga memoritzat i treballat actoralment.

A: Vas ser tu. Vas ser tu. Sí, tu. Jo et vaig veure donar l'ordre des del teu despatx. Jo et vaig veure valorar els pros i els contres com si eixes xifres no parlaren de vius i de morts. Jo et vaig veure donar l'ordre per telèfon amb la teu veu satisfeta i després et vaig veure fumar-te una cigarreta molt tranquil·lament somrient., amb la sensació del treball ben fet. No ho pots negar.

B: Vas ser tu. Vas ser tu. Jo et vaig veure entrar de nit a la casa mentre tots dormien. Jo et vaig veure treure el ganivet. Jo et vaig veure mirar-los rabiós i pensar tot açò serà meu. Jo et vaig veure apunyalar-los tremolant i mirar les taques de sang atemorit.

C: Vas ser tu. Vas ser tu. Jo et vaig veure esperar el moment amagat amb el rifle. Jo et vaig veure carregar-lo, revisar-ne els mecanismes, engreixar-lo amb molta cura per no cometre cap errada i després apuntar sense que et tremolara la mà el més mínim. Jo et vaig veure disparar bang bang dos trets secs i després el bassal de sang i el cap al terra.

Qualsevol dubte sobre aquesta prova, escriu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.