Com Canta l'Eso 2015

8734236285 c4d607643c oConvocades les bases per al concurs Com Canta l'Eso.

 

1.El concurs consisteix a triar als/les participants en la gran final de "Com Canta l'Eso 2015", que es realitzarà dins de les activitats nocturnes de la Trobada CSE a Xàbia.

2.Hi podrà participar qualsevol alumne/a que participe en la Trobada CSE-2015 amb el seu institut.

3.Per a participar caldrà omplir la fitxa de participació. L'ha d'omplir el professor de música coordinador de la Trobada al vostre institut i serà ell/a qui remetrà la fitxa a l'organització de la Trobada.

4. Hi ha dues opcions per poder-se presentar: enregistrant un vídeo cantant qualsevol cançó amb l'acompanyament d'un karaoke o amb l'acompanyament d'un piano, guitarra o altre instrument. En cap cas podran participar més de dues persones alhora (veu+instrument) i mai les dues com a cantants solistes.

5.El vídeo es pot enregistrar utilitzant una càmera de vídeo tradicional, webcam o plataforma tipus www.redkaraoke.com

6.El vídeo haurà d'estar necessàriament penjat a la xarxa, podent utilitzar-se youtube, vimeo, redkaraoke o qualsevol altre servei d'allotjament de vídeos. Recomanem que, en el moment de penjar el vídeo en internet, es desactive l'opció de posar comentaris.

7.És fonamental enviar l'enllaç del vídeo (http://...) en la fitxe quan es realitzae la inscripció.

8. Durant desembre i gener es rebran els vídeos participants. El 16 de gener serà la data límit per inscriure's i començaran les votacions, que es realitzaran en diverses faes. 1) En la primera fase eliminatòria, els finalistes seran triats per un jurat designat per l'organització, podent tindre en compte el vot popular a cadascun dels participants en el blog comcantaleso.blogspot.com 2) En la fase final, que es durà a terme en la mateixa Trobada, la decisió quedarà a càrrec sols del jurat designat per l'organització.

9.La Final serà "en directe". Un grup de pop-rock acompanyarà els 10 finalistes.

10. El professorat serà el/la responsable d'arreplegar i guardar el full d'autorització corresponent als drets d'imatge. Una vegada es confirme que tot està correcte, el/la participant quedarà acceptat/da

11.Si teniu dubtes i/o preguntes sobre aquest concurs, dirigiu-vos al vostre mestres. Us ajudaran o contactaran amb l'organització per fer qualsevol consulta.

12.El veredicte final del jurat no es pot apel·lar. L'organització de la Trobada Com Sona l'Eso es reserva el dret a modificar alguna de les bases en qualsevol moment.