Concurs de disseny: disseny guanyador CSE-2014

joanPer fi tenim fumata blanca!

No sabeu com ens ha costat decidir-nos per un únic disseny. Amb un total de 176 dissenys d'una qualitat altíssima, la veritat és que ens ho heu posat, afortunàdament, molt i molt difícil.

Volem agrair-vos molt sincerament la vostra participació en el nostre concurs. Especialment als artistes però també als mestres que han difós la convocatòria. Moltes gràcies, doncs, a tots els instituts i universitats públiques que heu demostrat, una vegada més, l'alt nivell de l'escola pública.

Hi han participat alumnes d'instituts (des de primer d'ESO a segon de Batxillerat), cicles formatius (Torrent) i de diverses facultats (enginyeries, belles arts, disseny, electrònica, farmàcia...).
Procedència dels concursants: València, Alcoi, Múrcia, Callosa, Morella, Viladecavalls, Sagunt, Ontinyent, Torroella, Cocentaina, Santa Bàrbara, Altea, Ador, Crevillent, Gandesa, Gandia, Molins de Rei, Elda, Masdenverge, Torrent, Vilallonga, Petrer...

Estem molt orgullosos de poder comptar amb un disseny fet per un alumne de l'escola pública. I estem molt contents d'haver estat els instigadors d'una mostra de creativitat tan i tan gran.
Malgrat tot, només pot haver un únic guanyador. I enguany el disseny guanyador és aquest:

Disseny elaborat per:
Joan Milian Yeste,
(alumne de 1r de Batxillerat Humanístic de l'Ies Els Ports de Morella)

Enhorabona!