Càsting Cos de ball

1. Aquesta prova serà per optar a formar part del grup de ball del projecte COM SONAL'ESO 2017 a Altea. Serà el jurat designat per l'organització de la Trobada CSE quitriarà als/les alumnes que hi formaran part.

 2. Podrà partipar qualsevol alumne/a que participe en la Trobada CSE2017 amb l'instituton està mariculat.

3. Per a participar caldrà omplir una fitxa de participació. Aquesta fitxa serà emplenadai enviada pel professor/a de música responsable d'organitzar la participació del vostreinstitut en la Trobada CSE-2017

4. La participació és individual.

5. El procediment de selecció tindrà dues fases.

1a fase:-La primera fase es farà onlne: per poder-s'hi presentar, caldrà enregistrar un vídeoballant un tema lliure.

-El vídeo es pot enregistrar utilitant una càmera de vídeo tradicional, webcam, mòbil... i haurà d'estar necessàriament penjat a la xarxa, podent utilitzar-se youtube, vimeo oqualsevol altre servei d'allotjament de vídeos.

-L'encarregat d'enviar a l'organització el full d'inscripció amb totes les dades del'alumne/a participant i el vídeo serà el professor/a responsable (mai no l'alumne ensenviarà directament el full d'inscripció: en aquest cas no serà acceptat). S'ha d'enviar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..El professorat serà el responsable d'arreplegar també el full d'autorització corresponent als dretsd'imatge. Una vegada es confirme que tot està correcte, el/la participant quedaràacceptat/da. 

-El termini per rebre els vídeos començarà el dia 28 d'octubre i finalitzarà el dia 22 denovembre de 2016

-Els vídeos seleccionats per passar a la segona fase es faran públics el dia 28 denovembre de 2016 en la web de la Trobada: www.comsonaleso.com

2a fase:-La segona fase serà presencial

-La informació sobre aquesta segona fase serà facilitada en el seu moment a l’alumnatque supere la primera prova.

-En finalitzar aquesta segona fase, es faran públics al www.comsonaleso.com els i lesalumnes escollits/des

-Els veredictes del jurat no es poden apel∙lar. L'organització de la trobada COM SONAL'ESO es reserva el dret a modificar alguna de les bases en qualsevol moment.

Nota: els i les alumnes triades per ballar s'hauran de comprometre, en la mesura quesiga possible, a assistir als assaigs previs a la Trobada, que es faran sempre en horariextraescolar, caps de setmana i/o festius.

-Podeu consultar qualsevol dubte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.