Com Canta l'Eso 2017

com canta

Ja tenim actiu el COM CANTA L'ESO d'enguany i estem rebent ja els primers vídeos d'alumnat que hi vol participar.

Podeu veure els vídeos que aneu enviant al blog: http://comcantaleso.blogspot.com.es/

Si esteu interessats/des a participar, us deixem a continuació les bases.

 

BASES DEL CONCURS “COM CANTA L’ESO 2017”

1- El concurs consisteix en triar els/les 10 participants que actuaran cantant en directe al “Com canta l’ESO 2017”, que es realitzarà dins de les activitats de nit de la Trobada Com sona l’ESO a Altea.

2- Podrà participar qualsevol alumn@ que participe en la Trobada “Com sona l’ESO 2017” amb el seu institut.

3- Per a participar caldrà omplir la fitxa de participació. Aquesta fitxa l'ha d'omplir el professor/a de música coordinador/a de la Trobada al vostre institut, i serà ell/ella qui remetrà aquest full a l'organització de la Trobada. En cap cas l'alumne/a enviarà directament la fitxa a l'organització de la Trobada.

4- Hi ha dues opcions per poder-se presentar: enregistrant un vídeo cantant qualsevol cançó amb l’acompanyament d’un Karaoke ó amb l’acompanyament d’un piano, guitarra o altre instrument. La participació és individual.

5.- El vídeo es pot enregistrar utilitzant una càmera de vídeo, mòbil, webcam o una plataforma del tipus www.redkaraoke.com.

6- El vídeo haurà d'estar necessàriament penjat a la xarxa, podent utilitzar-se youtube, vimeo, redkaraoke o qualsevol altre servei d'allotjament de vídeos. Recomanem que, en el moment de penjar el vídeo a Internet, es desactive l'opció de posar comentaris.

7- És fonamental enviar l’enllaç al vídeo (http://....) en la fitxa quan es realitze l’inscripció.

8- Durant gener i fins el 22 de febrer es rebran els vídeos participants. Aquest 22 de febrer serà la data límit per inscriure’s. Els vídeos es publicaran al blog comcantaleso.blogspot.com a mesura que es vagen rebent.

9- El professorat serà el responsable d’arreplegar i guardar el full d’autorització corresponent als drets d'imatge. Una vegada es confirme que tot està correcte, el/la participant quedarà acceptat/da.

10- Si teniu dubtes i/o preguntes sobre aquest concurs, dirigiu-vos al vostre professor/a. Ells us ajudaran o contactaran amb l’organització de la Trobada per fer qualsevol consulta.

11.- L’organització designarà un jurat encarregat de triar els 10 finalistes. El veredicte del jurat no es pot apel·lar. L’organització de la Trobada COM SONA L’ESO es reserva el dret a modificar alguna de les bases en qualsevol moment.