Com canta l'eso_bases

Encetem una nova edició de «COM CANTA L’ESO», dins del marc del projecte COM SONA L’ESO 2021.

Us animem a cantar amb força!.

1.-L'alumnat (i també el professorat!) pot enregistrar en àudio i vídeo un «COVER» de qualsevol de les cançons que formaran part del disc «LA LÍNIA INVISIBLE». Podrà participar qualsevol alumn@ o profe d'un institut que participe en la Trobada “Com sona l’ESO 2021”.
2.-Podem utilitzar la base de les cançons o acompanyar-se d’algun instrument.
3.-Per a enviar la inscripció caldrà omplir el formulari. Aquesta tasca la realitzarà únicament el professor/a de música coordinador/a de la Trobada al vostre institut, i serà ell/ella qui emplenarà aquest formulari amb les vostres dades.

4.-El vídeo haurà d'estar necessàriament penjat a la xarxa, podent utilitzar-se youtube, vimeo, o qualsevol altre servei d'allotjament de vídeos. Recomanem que, en el moment de penjar el vídeo a Internet, es desactive l'opció de posar comentaris.

5.-És fonamental enviar l’enllaç al vídeo (http://....) en la fitxa quan es realitze l’inscripció.

6.-Fins el 30 de maig es rebran els vídeos participants. Els vídeos es publicaran al blog comcantaleso.blogspot.com a mesura que es vagen rebent.

7.- Podem trobar el full de drets d'imatge a l'adjunt, i també a la carpeta del DROPBOX.

8.-És obligatori tindre emplenat i signat el full de drets d'imatge de l'alumnat que inscriviu. Aquesta autorització no cal que ens l'envieu, cada profe es fa responsable i la guarda.

Animeu-vos!

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

Twitter

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: