Proves de selecció: resultat primera fase

Ja tenim les personetes que ens agradaria veure el proper dissabte, 14 de desembre, a la segona fase de les proves de selecció de cant i ball.

Com sempre, valorar a unes i a altres no és senzill, i volem agrair, molt sincerament, a totes les personetes que han tingut les ganes i la valentia de presentar-se... la nostra enhorabona a elles i a ells.

Ací teniu les personetes seleccionades.

Proves de seleccio del Cos de Ball

1. Aquesta prova serà per optar a formar part del grup de ball del projecte COM SONAL'ESO 2020 a Altea. Serà el jurat designat per l'organització de la Trobada CSE qui triarà als/les alumnes que hi formaran part.

2. Podrà presentar-se qualsevol alumne/a que participe en la Trobada CSE2020 amb l'institut on està matriculat.

3. Per a participar-hi caldrà omplir la fitxa de participació. Aquesta fitxa serà emplenada pel professor/a de música responsable d'organitzar la participació del vostre institut en la Trobada CSE-2020 (l’alumne/a mai no emplenarà el full d'inscripció: en aquest cas no serà acceptat).

5.-El professorat serà el responsable també de recollir i custodiar el full d'autorització corresponent als drets d'imatge. Una vegada es confirme que tot està correcte, el/la participant quedarà acceptat/da.

6.-El termini per enviar els vídeos començarà el dia 6 de novembre i finalitzarà el dia 22 de novembre de 2019

7.-Els/les participants seleccionats/des per passar a la segona fase es faran públics el dia 27 de novembre de 2019

8. La participació és individual.

9. El procediment de selecció tindrà dues fases.

Proves de seleccio de cantants

General


1. Aquesta prova serà per formar part del COR MENUT al projecte COM SONA L'ESO 2020 a Altea. Serà el jurat designat per l'organització de la Trobada CSE qui triarà els/les alumnes que hi formaran part.

2. Hi podrà partipar qualsevol alumne/a que participe en la Trobada CSE2020 amb l'institut on està matriculat.

3. Qui es presente ha de tenir en compte que, en cas de superar les dues fases, serà obligatòria la seua assistència als assaigs intensius següents:

dissabtes 8 de febrer, 7 de de març i 25 d'abril de 2020

FASES


El procediment de selecció tindrà dues fases.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

Twitter

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: