Cse es queda a casa però no en silenci

Des del 2000 i any rere any, Com Sona l’ESO ha desembarcat milers de joves en diferents indrets de la geografia mediterrània.

Han estat inicis de primaveres joioses per a moltes poblacions que ens han acollit de bon grat i que resten per sempre al nostre cor.

Una cosa molt grossa havia de passar per truncar aquest anhel, i així ha estat.

Enguany ens quedem a casa però no restarem callats, no formarem part de l’oblit perquè, enguany, més que mai ens acompanyen les imatges i emocions de totes les trobades esdevingudes.

Desitgem els vostres Cants, Sentiments i l’Esperança per construir un món millor

Projecte Com Sona  l’ESO

 

COM SONA L’ESO ES QUEDA A CASA

thumbnail 4

Benvolguts i benvolgudes:


Com que sempre es diu que la darrera cosa que es perd és l’esperança, hem esperat fins l’últim moment per a vore si algun canvi a la situació actual ens permetia seguir endavant amb la nostra Trobada. Malauradament, per a la humanitat i per a Com Sona l’ESO, la realitat en la qual vivim no fa possible que un esdeveniment de la magnitud del nostre es puga portar avant el mes que ve. És per això que ens veiem en l’obligació de cancel·lar CSE ALTEA 2020.


Hem pensat i repensat –res més en agradaria que retrobar-nos prompte amb tots i totes vosaltres cantant, tocant, ballant- però hi ha massa factors que no depenen de nosaltres i que amb un canvi de dates no estarien a la nostra disposició.


Tot i això, aquesta mala jugada només ocuparà un espai temporal mínim a la nostra vida i tornarem, amb més ganes si cap, i seguirem compartint i convivint dins del nostre món màgic. Perquè, com diria Martí i Pol, el nostre temps és aquest temps que ens ha tocat de viure, i el viurem i n’aprendrem.


Recordeu: vos volem ballant, vos volem rient, vos volem creant, vos volem cantant, vols volem besant, vos volem abraçant, però sobretot...vos volem!


Malgrat la tristor, continuem sent la persona més feliç del món!


Ens veiem a les aules i al Com sona l’ESO 2021!

Premi d'Escola Valenciana

Tornem a estar d’enhorabona!!!!

Escola Valenciana ens ha reconegut amb el Guardó l’ús social del valencià! Ens el donaren el dissabte 22 de febrer, a Elx, a la XVII Nit d’Escola Valenciana...

Estem molt contents/es i agraïts/des per aquest reconeixement.

thumbnail 3

Premi d'honor carles santos_la Gala de lliurament

Dijous passat ens feren lliurament del Premi d'Honor Carles Santos. Va ser una nit màgica. No només per rebre el premi sinó perquè molts dels premiats, nominats, presentadors/es o assistents han tingut alguna vinculació amb el nostre projecte en un moment o altre dels vint anys que duem a l'esquena: Zoo, El diluvi, Dani Miquel, etc, etc. I això li donà un punt màgic a la nit.

Gràcies a tothom per totes les felicitacions rebudes aquests dies. Si hi ha algun premi realment col·lectiu és aquest.

Us enllacem el vídeo de la Gala completa. El nostre premi entra al minut 1.16.50

captura à punt

 

 

 

premi d'honor carles santos

Companyia... ja ho déiem: enguany sereu la persona més feliç del món.

L' Institut Valencià de Cultura ens ha concedit el PREMI D'HONOR CARLES SANTOS per la nostra trajectòria com a millor contribució a la música valenciana.

Gràcies als 1000, 2000, 3000, 4000... 20.000 personetes que heu passat pels nostres escenaris, que heu cantat, actuat, ballat, compartit, emocionat, tocat, viscut...; que ompliu de vida i somnis les aules; que estimem, ens estimeu, estimen COM SONA L' ESO.

I gràcies a totes i tots els que, des de les aules, des de dins, fora, damunt d' un entaulat, dins d' una carpa, darrere i davant d' un escenari o una pantalla, ens encoratgeu dia a dia per seguir sempre endavant.

El Premi - i el futur- és vostre.

Obriu els ulls i gaudiu- lo!

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

iCagenda - Calendar

December 2020
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: