PROVES PER FORMAR PART DEL COS DE BALL

BASES PER AL CÀSTING PER A FORMAR PART DEL COS DE BALL DE LA PERSONA MÉS FELIÇ DEL MÓN 2023

1. Aquesta prova serà per optar a formar part del grup de ball del projecte COM SONA L'ESO 2023 a Altea. Serà el jurat designat per l'organització de la Trobada CSE qui triarà als/les alumnes que hi formaran part.

2. Podrà presentar-se qualsevol alumne/a que participe en la Trobada CSE 2022 amb l'institut on està matriculat.

3. Per a participar-hi caldrà omplir la fitxa de participació. Una per alumne/a. Aquesta fitxa serà emplenada pel professor/a de música responsable d'organitzar la participació del vostre institut en la Trobada CSE-2023 (l’alumne/a mai no emplenarà el full d'inscripció: en aquest cas no serà acceptat).

 4.-El professorat serà el responsable també de recollir i custodiar el full d'autorització corresponent als drets d'imatge. Una vegada es confirme que tot està correcte, el/la participant quedarà acceptat/da.

5.-El termini per enviar els vídeos començarà el dia 8 de novembre i finalitzarà el dia 02 de desembre de 2022

6.-Els/les participants seleccionats/des per passar a la segona fase es faran públics el dia 07 de desembre de 2022.

7. La participació és individual.

8. El procediment de selecció tindrà dues fases.

1a fase:

-La primera fase es farà online:

-La prova consisteix a enregistrar un vídeo on l’alumnat balle individualment i en estil lliure. No ha de sobrepassar els 2 minuts i ha d’estar enregistrat amb bona imatge i so.

-Aconsellem que ballen en un espai ampli, sense obstacles, per mostrar una bona presentació de com s’expresen amb el cos.

-El vídeo es pot enregistrar utilitzant una càmera de vídeo tradicional, webcam, mòbil... i haurà d'estar necessàriament penjat a la xarxa, podent utilitzar-se youtube, vimeo o qualsevol altre servei d'allotjament de vídeos. El professorat pot ajudar al seu enregistrament.

-Recomanem que poseu el vídeo en mode ocult, i que poseu l’enllaç al formulari que cal emplenar. Abans d’enviar el formulari, comproveu que l’enllaç funciona.

2a fase:

1.-La segona fase serà presencial

2.-Tindrà lloc a l’Ies Violant de Casalduch el dia 17 de desembre de 2022, pel matí. No caldrà preparar res, serà una classe presencial.

3.-El dia 20 de desembre es faran públics els i les alumnes escollits/des d’aquesta segona fase per al projecte COM SONA L’ESO 2023.

4.-Els veredictes del jurat no es poden apel·lar. L'organització de la trobada COM SONA L'ESO es reserva el dret a modificar alguna de les bases en qualsevol moment.

 

Nota: els i les alumnes triades s'hauran de comprometre a assistir als assaigs previs a la Trobada els següents caps de setmana:

11 i 12 de febrer de 2023: 1r assaig del cos de ball a Benicàssim

4 i 5 de març de 2023: 2n assaig del cos de ball a Benicàssim

29 d'abril de 2023: 3r assaig del cos de ball a Benicàssim

 

Podeu consultar qualsevol dubte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.