Ballem València_el vídeo

Tots els que participàrem en el Ballem València guardem un record espectacular: tota la plaça de la Verge plena de joves i no tan joves gaudint amb els balls tradicionals. Vam ballar i vam riure al ritme dels músics en directe que no ens donaven ni un segon de descans. Tot animat per Elena, que ens anava recordant els passos de cada ball. Recordant... però també explicant-les de nou per a totes les persones que, tot i no ser del CSE, es van trobar amb nosaltres a la plaça (perquè ho sabien o perquè passaven per allí: qualsevol motiu és bo per a ballar). Recorde unes dones molt majors que van eixir de la catedral (supose que de missa) i que es van apuntar als balls a primera fila i s'ho passaren d'allò més bé: no pararen de riure.

Ací teniu un vídeo que ens recordarà per sempre la màgia d'aquella nit del 12 de maig del 2016. 

Ballem València

Enguany també farem la ja tradicional Ballada Popular de la TROBADA COM SONA L'ESO. Es farà dijous 12 de maig a les 20.30 a la Plaça de la Verge de la ciutat de València. No us podeu perdre l'espectacle de veure 1500 persones divertint-se ballant peces populars amb música en directe. I entendreu per què la música tradicional no desapareixerà mai!

Però el millor que podeu fer no és vindre i mirar: Per què no veniu a ballar amb nosaltres? No cal saber-se les danses, allí mateix les explicarem. De manera que: 

ESTEU TOTS I TOTES CONVIDADES A PARTICIPAR I BALLAR AMB NOSALTRES!

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

Twitter

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
  G97643597, Cervantes 26, 46270, Castelló de la Ribera
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, pagaments, etc.
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Número de compte:
  ES43 2100 2941 6002 00033369
 • Fotògraf oficial: