DVD CSE-2012

En 15 dies ja tindrem el DVD de la Trobada "Com sona l'ESO 2012 a Sant Carles de la Ràpita" a les nostres mans. El preu d'aquest serà de 3€ per a l'alumnat participant i de 10€ per al públic en general.
Els que hem tingut la sort de poder veure'l encara tenim els "pèls de punta". Són molts records i vivències plasmats en imatges i sons.
El DVD consta del Concert sencer, més un Documental amb els moments previs a la Trobada (proves de selecció; assajos als IES; entrevistes a pares, mares, participants, profes; ...).
El professorat responsable de cada IES ja pot demanar les còpies que necessite mitjançant el correu "Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.".

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

Twitter

comsonaleso

RT @miguelagost: Carles Santos va deixar un del moments més impactants i inoblidables viscuts a Morella dels últims anys amb 'Morellar More…

comsonaleso

La Coordinadora pel Valencià (Escola Valenciana) ens ha concedit el Premi Valor a la Promoció del valencià. Acte i… https://t.co/bwSg5p5a8h

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
   
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, etc.
   
 • Número de compte:
  ES12 0081 0190 4100 0134 2438
 • Fotògraf oficial: