Gabriella Foschi

DSCF0278-viEnguany comptem amb la col·laboració de M.Gabriella Foschi, ballarina, coreògrafa, docent i presidenta de "TERPSÍCORE"(1985) i "DANSA CASTELLÓ societat filocoréutica "(1999) dues associacions que tenen com a objectiu fonamental la difusió i integració de la Dansa com a mitjà d'expressió artística en l'entorn social, cultural i educatiu de la ciutat de Castelló i província.


En aquests anys d'activitat han donat forma a diferents projectes: "GALA DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA" (1992), "CONVOCATÒRIA NACIONAL DE DANSA" (des de 1997), "CITA AMB LA DANSA FIB" (des de 1999), TALLER "OBRES MESTRES DEL SEGLE XX" (des de 2006) , "CONVOCATÒRIA PROVINCIAL DE BEQUES" (des de 1999) per a cursos d'estiu obertes a alumnes d'escoles de Dansa de Castelló i província. La finalitat última de tots aquests projectes ha estat: evidenciar la manca d'un CONSERVATORI PROFESSIONAL DE DANSA a Castelló, que dificulta la difusió de la DANSA i impedeix l'accés a la mateixa com a professió als joves que ho desitgen.
Les dues associacions també col · laboren amb qualsevol iniciativa d'altres grups la tasca dels quals tingua la finalitat de normalitzar la presència de la Dansa.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

Twitter

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
  G97643597, Cervantes 26, 46270, Castelló de la Ribera
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, pagaments, etc.
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Número de compte:
  ES43 2100 2941 6002 00033369
 • Fotògraf oficial: