III Premi Valor a la promoció del Valencià

Estem molt contents i contentes d'haver estat guardonats amb el III Premi Valor a la Promoció del Valencià. La Coordinadora pel Valencià (Escola Valenciana) ha decidit concedir enguany el premi al "Projecte educatiu Com Sona l'Eso per la seua aportació a l'educació i a la normalització cultural". 

L'acte de lliurament tindrà lloc dijous 13 de juliol a les 20h a la placeta Jaume El Conqueridor de Cocentaina. Actuarà l'alumnat de l'Ies Pare Arques de Cocentaina. En acabant, hi haurà un sopar de germanor al Centre Social Real Blanc. Si veniu i us voleu quedar al sopar, heu d'avisar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Enhorabona a tothom perquè el Com Sona l'Eso som tots i totes!

 

 

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes

Twitter

comsonaleso

La Coordinadora pel Valencià (Escola Valenciana) ens ha concedit el Premi Valor a la Promoció del valencià. Acte i… https://t.co/bwSg5p5a8h

Contacte

 • Associació COM SONA L'ESO
  G97643597, Cervantes 26, 46270, Castelló de la Ribera
 • Segons el tema ens pots escriure a:
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Qüestions generals
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Qüestions econòmiques, pagaments, etc.
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  -Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Número de compte:
  ES43 2100 2941 6002 00033369
 • Fotògraf oficial: